Residentie Diepehof te Lievegem

Laatste 2 nieuwbouwappartementen te koop in hartje Zomergem!

Heden bouwen wij in Lievegem (Zomergem) Residentie “Diepehof”. Dit is een appartementsgebouw met 6 appartement waarvan er nog 2 appartementen te koop zijn. Deze appartementen hebben elk een open keuken/woonkamer met 2 slaapkamers en is ook aan de achterkant voorzien van een terras.

Om maximale ruimte te creëren voor haar bewoners en om het bovengronds terrein optimaal te ontwikkelen is de residentie voorzien van een uitgebreide kelderverdieping met ruime garages.

De centrale ligging, de ruime, duurzame en luxueuze opvatting dragen bij tot aangenaam wonen en  vormen een interessante investering in een architecturaal geheel.

Alle appartementen zijn voorzien van alle moderne accommodatie en worden afgewerkt met duurzame kwaliteitsmaterialen, wat zowel de
toekomstige eigenaar, investeerder en bewoner ten goede komt.

Wij nodigen u graag uit om de plannen en prijzen samen te bespreken en te bekijken. Onderstaand vindt u alvast de plannen van de resterende appartementen.

Indien u er tijdig bij bent (voor uitvoering) kunnen kleine wijzigingen aan het appartement steeds besproken en aangepast worden  zodat u er ten volle uw eigen project kunt van maken.

Aarzel niet ons te contacteren!

 

contacteer ons
Arlo nv

Overdam 15a
Zomergem 9930

Contacteer ons
Volg ons