Wie zijn wij?

Arlo NV, opgericht in 1976, is een dynamische bouwonderneming die zich door de jaren heen, gespecialiseerd heeft in het bouwen van appartementsgebouwen en uitvoeren van overheidsopdrachten.

Vanaf 2006 is er ook projectontwikkeling bijgekomen waarbij de projecten van bij de ontwikkeling tot en met de volledige afwerking in eigen beheer worden uitgevoerd.

Dit succesvol bedrijf werd opgericht door de drie broers: Geert, Hans en Bart Locy. Sinds 1/7/2018 heeft Geert Locy besloten op pensioen te gaan en heeft plaats gemaakt voor een nieuw enthousiast team namelijk Davy Versichel, Pieter Schollier, David Locy en Karen Locy. Deze zijn allen reeds jaren actief in het bedrijf. Hans en Bart Locy zijn nog steeds actief in het bedrijf.

 

Vertrouwen en vakbekwaamheid

Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen wij U garanderen dat Arlo NV een bedrijf is waarop U kan bouwen.

Vakbekwaamheid en vooral Vertrouwen zijn ons handelsmerk en essentiële elementen voor uw project.

Het verheugd ons dan ook dat wij ondertussen vrienden en kinderen van vroegere klanten ook reeds tot onze klanten mogen rekenen.

Arlo NV past de traditionele bouwmethode toe. Mede hierdoor heeft u een ruime keuze in bouwstijl en indeling. Zo beheersen wij vele bouwstijlen van klassiek tot modern, van cottage tot landelijk, … .

Elke dag streven wij ernaar om de kwaliteit van het wonen te verbeteren.

Onze eigen vakmensen, waarmee wij de ruwbouwwerken verwezenlijken, bieden wij steeds de mogelijkheid tot gespecialiseerde opleidingen zodat wij het beste in hen naar boven kunnen brengen en kwaliteit centraal kunnen stellen.

Ook door te investeren in en gebruik te maken van nieuwe technieken zorgen wij ervoor dat wij toonaangevend blijven binnen de wereld van de bouw. Tevens kunnen wij rekenen op onze gespecialiseerde onderaannemers, schrijnwerkers, loodgieters, elektriciens, vloerders, … . Samen met U bereiken wij uw droomproject zoals U dat wenst.