Wie zijn wij?

Arlo NV is een eigentijds bedrijf met een traditioneel concept waardoor u een uiterst ruime keuze heeft qua indeling en bouwstijl. Klassiek, modern, cottage, landelijk.. Wij bouwen zoals u dat wenst. Met behulp van de nieuwste technieken en hernieuwbare energie, rekening houdende met de recentste EPB normen, trachten we samen met u steevast het maximale uit uw woning of appartement te halen.

Het bedrijf werd opgericht door de drie broers Locy: Geert, Hans en Bart. Sinds 2018 is Geert met pensioen en heeft hij welwillend plaats gemaakt voor een nieuw team van 4 jonge ondernemers die al jarenlang hun sporen hadden verdiend in het bedrijf: David en Karen Locy treden in de voetsporen van hun vader, bijgetreden door Davy Versichel en Pieter Schollier. Samen met Hans en Bart zullen zij ervoor zorgen dat hun voortdurende investeringen, de levenslange integratie van nieuwe technieken, hun professionele aanpak en een goed persoonlijk contact resulteren in wat Arlo NV nu al decennialang bewijst: Kwalitatief en eerlijk werk!

Dat dit geen loze woorden zijn,  bewijzen de talrijke huidige klanten die via hun vrienden en familie tot bij ons gekomen zijn. Zij weten dat wij onze trouwe medewerkers voortdurend de kans geven zich verder te specialiseren én dat wij kunnen rekenen op een uitgebreid netwerk van leveranciers en onderaannemers, waarmee wij telkens weer een kwalitatief eindproduct neerzetten.

Samengevat: Arlo NV is een ervaren en dynamisch bedrijf met een jonge insteek dat werkt met gespecialiseerd en gemotiveerd personeel , zorgvuldig uitgekozen onderaannemers en degelijke materialen om uw droom te helpen realiseren. 

 

 

 

Arlo nv

Overdam 15a
9930 Lievegem

Volg ons