Residentie Felixhof te Lievegem

Nieuwbouwappartementen + praktijkruimte te koop in hartje Zomergem!

Binnenkort starten we met het bouwen van Residentie “Felixhof”. Dit omvat 6 appartementen tussen 75 m² en 170 m² en een praktijkruimte van 110 m². De gelijkvloerse appartementen zijn voorzien van een tuin, dit waar de entiteiten op de verdiepingen voorzien zijn van een terras.

Om maximale ruimte te creëren voor haar toekomstige bewoners en om de tuinen en het bovengronds terrein optimaal te ontwikkelen is de residentie voorzien van een uitgebreide ondergrondse verdieping met ruime (afgesloten en privatieve) garages.

De centrale ligging, de ruime, duurzame en luxueuze opvatting dragen bij tot aangenaam wonen en  vormen een interessante investering in een architecturaal geheel.

Wij nodigen u graag uit om de plannen en prijzen samen te bespreken en te bekijken. Onderstaand vindt u alvast de plannen van de resterende appartementen.

Indien u er tijdig bij bent (voor uitvoering) kunnen kleine wijzigingen aan het appartement steeds besproken en aangepast worden  zodat u er ten volle uw eigen project kunt van maken.

Heden is slechts 1 appartement (0.02) en de praktijkruimte (0.01) nog te koop.

Aarzel niet ons te contacteren!

Arlo nv

Overdam 15a
Zomergem 9930

Contacteer ons
Volg ons